Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack

Du handlar Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack till ett bra pris hos Coolstuff

Du vet det där klassiska talesättet War. War never changes. Det är dags att ändra på det! Ja, i alla fall när det gäller vattenkrig säg hejdå till evighetslånga förberedelser för några få splash! Med Bunch O Balloons Vattenballonger fyller du över hundra vattenballonger på en minut gör dig redo för ett episkt vattenkrig med massor av ammunition! Precis som namnet antyder är detta alltså något så genialt som vattenballongsbuketter, munstycken för vattenslangen med vattenballonger som bara väntar på att fyllas. Fäst munstycket på vattenslangen med den medföljande kopplingen, så fyller du ballongerna på några sekunder. När vattenballongerna är fulla skakar du lätt så lossnar de från munstycket och försluts automatiskt! Som magi! Förpackningen innehåller tre munstycken med totalt 105 ballonger tänk om du skulle fylla över hundra vattenballonger på egen hand?! Med våra magiska vattenballonger går det på nolltid! Splash! Fakta om Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack Fyll över hundra vattenballonger på en minut gör dig redo för vattenkrig!En så kallad bunch of balloons munstycke laddat med vattenballonger Vattenballonger som inte behöver knytas automatisk förslutning med gummibandOsorterade färgerTre munstycken med ballonger fästa på varje munstycke, totalt 105 vattenballongerBåde munstycke och ballonger är avsedda för engångsbrukAnsluts till vattenslangen, passar till de flesta vanliga slangarMaterial, ballonger: återvinningsbar och biologisk nedbrytbar gummiMaterial, munstycken: plastMått: cirka 28 x 5 cmModell: Zuru Bunch O BalloonsEj lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelarFörpackningen innehåller: 3 x munstycken med vattenballonger, totalt 105 ballonger

Endast 59 kr

Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack är en fantastisk produkt som många gillar. Vill man inhandla vackra Vattenballonger så är Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack en fin möjlighet.

Köp online.

En populär produkt som står för kvalité. Det stämmer fullt ut.
Hos dem köper du bl.a. artificial,artificial-flora,decor,flora,garden,home,home-&-garden.
Om du vill köpa Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack idag så hittar du den hos Coolstuff för endast 59 kronor.
När man beställer Vattenballonger så är det viktigt med både pris och kvalitet. Därför rekommenderar vi att du köper från Coolstuff som erbjuder hög kvalitet till bra priser.

5 anledningar till att shoppa Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack

  • Rakt igenom rejäl
  • Billigt pris
  • Snygg
  • Perfekt till maskeraden
  • Levereras snabbtBetyg:

Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack
Betygsatt av: Enhörningsdräkt.se ⚡
Betyg: 4.9

Läs mer om Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack här.