Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Djurmasker

Stort sortiment av Djurmasker till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Katt Gigantisk Mask - One size

Katt - Katt Gigantisk Mask - One size
99 kr

Här har vi en helrolig mask - perfekt till dig som bara älskar katter! Om inte du har användning för den, ge bort den till grannkärringen som har 48 katter. Hon blir säkerligen?

Leopard Pappmask

Pappmasker - Leopard Pappmask
49 kr

Få utseendet av en vacker leopard med hjälp av den här kvalitativa pappmasken. Med den kommer du inte behöva något mer i utklädningsväg för att lura alla på?

Ögonmask Katt med Öron - One size

Katt - Ögonmask Katt med Öron - One size
149 kr

Svart ögonmask av gammal teaterstil, komplett med svarta, spetsiga öron. Hela masken inklusive öronen är gjorde i material med spetsliknande mönster och hålls väl på?

Nallemask med Stort Huvud - One size

Djurmasker - Nallemask med Stort Huvud - One size
199 kr

Teddybjörnen Fredriksson har en kusin som heter Nalle. Nalle är en stor och tyst björn som bor i stan och bara går runt och stirrar lite tomt på folk. Den här Nallen är?

Gorilla Ani-Motion Mask - One size

Gorilladräkter - Gorilla Ani-Motion Mask - One size
399 kr

Är du ute efter en rejäl gorillamask som gör dig till en riktig apa på maskeraden, passar denna realistiska gorillamask perfekt! Masken använder ani-motionteknik som gör?

Ögonmask Uggla - One size

Djurmasker - Ögonmask Uggla - One size
99 kr

Klok som en uggla, brukar man säga. Om du blir extra klok i den här masken kan vi inte lova men att du kommer att bli extra snygg - det vågar vi lova! Perfekt ansiktsmask till en maskerad?

Elektronisk Mask Zebra - One size

Djurmasker - Elektronisk Mask Zebra - One size
299 kr

Välkomna dina gäster på halloweenfesten eller maskeraden iklädd denna coola ansiktsmask som ser ut som en zebra. Sätt sedan på lite schysst musik och då kommer masken?

Panda Pappmask

Pappmasker - Panda Pappmask
49 kr

Klä ut dig till en gullig panda på nästa maskerad med hjälp av denna mask. Med den behöver du knappt några mer tillbehör för att få till ett verklighetstroget?

Hästmask - One size

Gummimasker - Hästmask - One size
249 kr

Gummimask med formen av ett hästhuvud och utskurna hål för ögon och mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. En storlek passar alla.

Flamingo Mask - One size

Djurmasker - Flamingo Mask - One size
199 kr

Mäktig, ståtlig, redig, tja, kalla den vad du vill! En sak är vi dock säkra på, och det är att denna mask kommer göra dig till kungen av maskeradfesten!Flamingo Mask?

Kamel Pappmask

Pappmasker - Kamel Pappmask
49 kr

När du tröttnat på alla klassiska och tråkiga maskeraddräkter eller helt enkelt inte har tid att investera i en hel outfit är pappmasken det ultimata alternativet. Den här?

Höna Pappmask

Kyckling-produkter - Höna Pappmask
49 kr

Med den här snygga masken kommer du inte behöva något annat för att helt ändra utseende på maskeraden. Fäst den framför ansiktet och förvandlas till en höna?

Gorilla Pappmask

Gorilladräkter - Gorilla Pappmask
49 kr

Gorillorna är några av djungels allra mäktigaste djur och definitivt inte någon man vill träffa på när man är ute och går ensam. Gorillorna lever i Afrika?

Giraff Pappmask

Pappmasker - Giraff Pappmask
49 kr

Giraffen är ett av de mest välkända och karaktäristiska djuren i hela världen skulle vi vilja påstå. De långhalsade däggdjuren lever på savannen i?

Elefant Pappmask

Pappmasker - Elefant Pappmask
49 kr

Elefanter är ståtliga djur och lever vilt i både Afrika och Asien, med vissa skillnader mellan de två typerna. Den mest märkbara skillnaderna handlar nog om storleken då?

Lejon Pappmask

Pappmasker - Lejon Pappmask
49 kr

Denna mask passar perfekt på maskerader och fester med djurtema när du inte vill investera i en hel outfit. Med endast en mask kommer du att förändra ditt utseende helt. Lejon Pappmask?

Gris Plastmask - One size

Gris-produkter - Gris Plastmask - One size
49 kr

Att klä ut sig till gris är kanske inte det första man tänker på när man försöker komma på vad man ska ha för kostym på Halloween, men det kommer?

Lama Pappmask

Pappmasker - Lama Pappmask
49 kr

Kan det finnas ett sötare djur en lama? Med sina stora ögon och pussvänliga nos kommer du med hjälp av den här masken att charma alla gäster på maskeraden.Lama Pappmask?

Mops Jättemask - One size

Djurmasker - Mops Jättemask - One size
199 kr

Mopsar har blivit enormt populära de senaste åren och därför bör denna läckra jättemask i form av just en enorm mops också falla många i smaken. Den håller?

Örn Pappmask

Pappmasker - Örn Pappmask
49 kr

Om du ska tänka dig ett ståtligt djur så är chansen stor att du tänker på just en mäktig kungsörn som seglar fram på himlen. Denna snygga djurmask tar fasta?

Grismask i Gummi - One size

Gummimasker - Grismask i Gummi - One size
249 kr

Gummimask med formen av ett grishuvud, komplett med hål för ögonen. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. En storlek passar alla.

Alpacka Pappmask

Pappmasker - Alpacka Pappmask
49 kr

Tycker du om att klä ut dig till något oväntat när det är dags för maskerad? Då kan vi nästan garantera att denna alpacka-mask kommer ge dig önskvärd?

Surikat Pappmask

Pappmasker - Surikat Pappmask
49 kr

Surikater är de små afrikanska däggdjuren som kanske är mest kända för att ha varit med i Lejonkungen och för att kunna stå upp på bakbenen. Surikaterna?

Mops Gigantisk Mask - One size

Djurmasker - Mops Gigantisk Mask - One size
99 kr

På Partykungen bara älskar vi mopsar, därför kan vi nu erbjuda denna otroligt snygga (och gulliga) mopsmask till dig! Är det exempelvis en djurfest du skall på, varför?

Gorilla Mask Svart - One size

Gorilladräkter - Gorilla Mask Svart - One size
249 kr

Grym svart gorillamask, komplett med fuskpäls. Bli kung i djungeln i denna roliga mask föreställandes en gorilla med stängd mun!Gorilla mask svart är tillverkad i gummi,?

Kräfta Diadem & Ögonmask - One size

Dekoration till Kräftskiva - Kräfta Diadem & Ögonmask - One size
129 kr

När du inte vill köra all-in på kräftskivan med en svettig kräftkostym kan du istället utstråla kräfta lite lagomt med detta eminenta diadem och ögonmask?

Rävmask med Stort Huvud - One size

Djurmasker - Rävmask med Stort Huvud - One size
199 kr

Idag är din lyckodag! Tidigt på morgonen gickdu upp för att jaga lite mat åt lilla familjen hemma i grytet. Du hann inte gå så längt förs du insåg att?

Pudel med Hår Mask - One size

Djurmasker - Pudel med Hår Mask - One size
199 kr

Att gå på maskerad är alltid roligt och att klä ut sig till sitt favoritdjur är populärt. Med denna ansiktsmask kan du bli en fin pudel. Den ser faktiskt ganska realistisk?

Räv Pappmask

Räv - Räv Pappmask
49 kr

Klä ut dig till en gullig räv på nästa maskerad eller temafest och få till ett verklighetstroget utseende med hjälp av denna mask i papp. Det är det enda som behövs?

Harmask i Gummi - One size

Gummimasker - Harmask i Gummi - One size
249 kr

Gummimask med formen av en grå hare och utskurna hål för ögon mun.Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet.One size (vuxenstorlek).

Drake Mask med Rörlig Mun - One size

Djurmasker - Drake Mask med Rörlig Mun - One size
799 kr

Med denna mask på huvudet kan du skydda ditt rike mot inkräktare och tjuvar. Ingen ska väl få komma åt varken dina skatter eller din prinsessan? Drake Mask med?

Zebra Pappmask

Pappmasker - Zebra Pappmask
49 kr

De randiga zebrorna är nog ett av de djur som de flesta av oss förknippar starkast med Afrika och savannen. Där stryker de runt tillsammans med antiloper, lejon och andra exotiska djur.?

Djävulsget Latexmask - One size

Djurmasker - Djävulsget Latexmask - One size
199 kr

Det sägs att getter är djävulens ögon på jorden, det är därför de har så otäcka ögon. Djävulens ögon. Så varför inte göra?

Uggla Pappmask

Pappmasker - Uggla Pappmask
49 kr

Kanske kommer inte denna mask få dig att flyga, men i övrigt kommer du att se ut precis som en livs levande uggla.Uggla Pappmask har ett tryck med ansiktet av en uggla. Med sina fjädrar?

Teddybjörn Jättemask - One size

Djurmasker - Teddybjörn Jättemask - One size
199 kr

Att veta vad man ska klä ut sig till när det är dags för maskerad kan vara knivigt och alternativen är allt som oftast många. Om du inte vet vad du ska ha på dig inför?

Kattmask Svart Deluxe - One size

Djurmasker - Kattmask Svart Deluxe - One size
199 kr

Här är masken för dig som vill inta årets maskeradfest eller halloweenfest som Catwoman eller som en vanlig katt. Masken är nästan heltäckande och ger dig därför?

Vit Hästmask i Gummi - One size

Gummimasker - Vit Hästmask i Gummi - One size
249 kr

Gummimask med formen av ett vitt hästhuvud och utskurna hål för ögon mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. One size (vuxenstorlek).

Katthuvud och Tassar

Djurmasker - Katthuvud och Tassar
149 kr

Mjau! Här har du en outfit med riktig klös i! Med katthuvudet och kattklorna på plats är det ingen som kommer kunna skilja på dig och husdjuret. Denna roliga utklädnad passar?

Vargmask med Päls - One size

Djurmasker - Vargmask med Päls - One size
199 kr

Känner du för att vara vargen som väntar på rödluvan, eller den stora stygga vargen på jakt efter tre små grisar? Då kan den här snygga vargmasken komma väl till pass. Masken är silvrig, och?

Björn Pappmask

Björn-produkter - Björn Pappmask
49 kr

Björnen är en av skogens mäktigaste djur och definitivt ett djur man inte vill träffa på när man är ute och plockar bär. Även om du varken blir lika stark?

Svart Hästmask i Gummi - One size

Gummimasker - Svart Hästmask i Gummi - One size
249 kr

Gummimask med formen av ett svart hästhuvud och utskurna hål för ögon mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. En storlek passar alla.

Krokodilmask i Gummi - One size

Djurmasker - Krokodilmask i Gummi - One size
249 kr

Krokodiler är ju bra coola alltså. Så nära en levande dinosaurie det går att komma (om man bortser från våra snygga dinosauriedräkter såklart!).?

Killer Critter Björn Mask - One size

Björn-produkter - Killer Critter Björn Mask - One size
149 kr

Det finns faktiskt gränser för hur mycket gos en nallebjörn kan stå ut med. En vacker dag kommer nallebjörnen ha fått nog av alla kramar och sitter i din säng?

Schimpans Pappmask

Pappmasker - Schimpans Pappmask
49 kr

När det vankas maskerad eller temafest kommer den här masken att förvandla dig till en söt schimpans på nolltid. Du slipper dessutom leta efter en hel outfit, utan masken räcker?

Zebramask i Gummi - One size

Gummimasker - Zebramask i Gummi - One size
249 kr

Gummimask med formen av ett zebrahuvud och utskurna hål för ögon mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. One size (vuxenstorlek).

Ankmask i Gummi - One size

Djurmasker - Ankmask i Gummi - One size
249 kr

Kvack kvack! Tänk vad du kan skrämma gamlingar på badhuset när du kommer flytande som Sveriges största gummianka. Vår ankmask är mycket verklighetstrogen och tillverkad?

Tiger Pappmask

Pappmasker - Tiger Pappmask
49 kr

Denna mask är perfekt för maskerader och fester med tema "djur" när du snabbt och enkelt vill förändra ditt utseende och göra det svårt för de andra gästerna?

Mink Mask - One size

Djurmasker - Mink Mask - One size
199 kr

"-Tjena, det är jag som är minken Janne!" Ja så lyder din refräng när du kommer till maskeradfesten iklädd denna underbart snygga minkmask! När alla andra klär?

T-Rex Deluxe Mask - One size

Dinosaurie - T-Rex Deluxe Mask - One size
299 kr

Denna häftiga och verklighetstrogna mask föreställer en hungrig och arg T-rex. Den passar perfekt att använda på en maskerad eller en halloweenfest. Nu finns bara en fråga:?

Grodmask i Gummi - One size

Gummimasker - Grodmask i Gummi - One size
249 kr

Gummimask med formen av en groda och utskurna hål för ögon mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. En storlek passar alla.

Elak Gris Mask - One size

Gris-produkter - Elak Gris Mask - One size
199 kr

Nu kan du äntligen bete dig som ett riktigt svin på festen utan att avslöja din identitet med denna obehagliga hälften-man hälften-gris mask!Elak Gris Mask är en grismask?

Rådjur Halvmask

Djurmasker - Rådjur Halvmask
99 kr

"Hallådär, varför ramlar du omkring i skogen? Tillbaka till festen med dig!" Ja, har man klätt ut sig till ett rådjur, då är det lätt hänt att man återvänder?

Getmask i Gummi - One size

Gummimasker - Getmask i Gummi - One size
249 kr

Gummimask med formen av ett gethuvud och utskurna hål för ögon mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. One size (vuxenstorlek)

Halvmask Katt Svart - One size

Katt - Halvmask Katt Svart - One size
39 kr

Med denna kattmask blir det svårt att känna igen vem som verkligen är bakom masken. Är det en riktig katt måntro? Halvmask Katt Svart är en perfekt mask att bära till?

Steampunk Kanin Halvmask - One size

Kanin-produkter - Steampunk Kanin Halvmask - One size
199 kr

Att vara utklädd till kanin kanske inte känns som den coolaste maskeraddräkten, men vet du vad? Nu kan du faktiskt dressa upp dig till den coolaste kaninen allmänheten någonsin?

Hippielejon Mask - One size

Djurmasker - Hippielejon Mask - One size
299 kr

En hippie... som är ett lejon... vaaa.. hur är det möjligt? Det är möjligt, simple as that! Nu kan du glida in på maskeradfesten utklädd som ett hippielejon vilket är?

Kaninmask i Gummi - One size

Gummimasker - Kaninmask i Gummi - One size
249 kr

Gummimask med formen av ett vitt kaninhuvud och utskurna hål för ögon mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. One size (vuxenstorlek).

Örnmask Vit - One size

Djurmasker - Örnmask Vit - One size
199 kr

Om du är inbjuden till en maskerad med djurtema och vill hålla stenkoll på de övriga gästerna med din intensiva örnblick, är det här en passande mask för?

Panda Plastmask - One size

Djurmasker - Panda Plastmask - One size
29 kr

Är det dags för maskerad eller kanske årets temafest med temat djungeldjur? Då passar denna plastmask av en panda alldeles utmärkt. Klä ut dig till en söt panda på?

Haj Jättemask - One size

Haj - Haj Jättemask - One size
199 kr

Att klä ut sig till haj är kanske inte det mest traditionella valet när det är dags för maskerad, men varför inte säger vi här på Partykungen. Denna läckra,?

Anka Latexmask - One size

Djurmasker - Anka Latexmask - One size
199 kr

Är du, precis som Ankan Annika här en hejare på att simma runt och leta efter brödbitar? Är dammen i Stockholms innerstad din favoritplats att hänga på? Kan du?

Elak Kanin Mask - One size

Kanin-produkter - Elak Kanin Mask - One size
199 kr

Om du tror att alla kaniner är gulliga och mysiga så tror du helt fel. Vi vågar inte ens tänka på vad den här kaninen med sina blodiga tänder har varit med om. Perfekt?

Åsna Latexmask - One size

Djurmasker - Åsna Latexmask - One size
399 kr

"IIIIAAAAAH IIIIAAAAAH"! Är det så en åsna låter? Om vi har fel.. vänligen hör av dig till oss omgående! Åsna Latexmask är en superrolig mask?

Varg Plastmask - One size

Varg - Varg Plastmask - One size
29 kr

En plastmask föreställandes en varg kan komma till användning vid flertalet tillfällen. Exempelvis vid en maskerad där din kompis ska klä ut sig till rödluvan. Vid ett?

Ögonmask Fladdermus Stor - One size

Djurmasker - Ögonmask Fladdermus Stor - One size
99 kr

Med den här coola ansiktsmasken kan du dölja ditt sanna jag. Sätt den framför dina ögon nästa gång du är bjuden på en maskerad och kom till festen som en?

Pappmasker Djur Djungelkalas - 8-pack

Pappmasker - Pappmasker Djur Djungelkalas - 8-pack
49 kr

Fiskedamm, tårta, ballonger och ett gäng roliga masker! Låter inte det som ett ultimat kalas? Fira födelsedagen på bästa sätt med dessa skojiga masker som föreställer?Recension:

Djurmasker
Betygsatt av: Enhörningsdräkt.se ⚡
Betyg: 4.6